Tisztelt Szülők!

 

Hamarosan itt a február, és ismét együtt szórakozhat Szülő és Pedagógus a hagyományos iskolabálunkon 2019. február 23-án 19 órától az aulában. A korábbi évekhez hasonlóan idén is kétféle menü és jegyár közül választhatnak vendégeink. A zenét a tavalyi bálban is remek hangulatot varázsoló ajkai "Dinamit" együttes szolgáltatja.

 

- "A" menü: Csirkemell négysajtmártással, valamint sertésragu Orly módra (karaj sörtésztában) + vegyes köret + vegyes savanyúság

 

- "B" menü: Kapros-fetás Gordon karajból, valamint Budapest ragu (karaj, gomba, zöldborsó, csirkemáj, barna mártás) + vegyes köret + vegyes savanyúság

 

Aulánk korlátozott befogadó képessége miatt az első 125 vendéget tudjuk az aulában elhelyezni, ahol a zenekar és a tánc is helyet kap. Aki csendesebb, nyugodtabb környezetben szeretné eltölteni az estét, neki az ebédlőt ajánljuk. Jegyáraink ezért a következők:

- Jegy az AULÁBA (tartalmazza a vacsora árát) 4900 Ft

- JEGY az EBÉDLŐBE (tartalmazza a vacsora árát) 3900 Ft

Kérjük, időben szervezzék meg asztaltársaságukat, és a február 12-én kezdődő jegyárusításkor már a teljes asztal összegével jelentkezzenek! Köszönjük szépen!

VÁRUNK MINDENKIT EGY KÖZÖS, ÖNFELEDT  ESTÉRE!